معایب شارژر فندکی

معایب شارژر فندکی ، در کنار مزایای زیاد، معایب شارژر فندکی برای شارژ کردن گوشیهای موبایل نیز قابل توجه و بسیار مهم میباشد. امروزه با توجه به پیشرفت فناوری در حوزه گوشیهای هوشمند و تجهیز آنها به پردازندههای قوی، صفحههای نمایش با کیفیت بالا، اپلیکیشنها و بازیهای متعدد، شبکه اینترنت وای فای و 4G، استفاده از GPS و مسیریابی باعث شده است که گوشیهای تلفن همراه به باتریهای بزرگ و با ظرفیت بالا مجهز شوند تا کاربران بتوانند برای مدت زیادی از گوشی خود استفاده کنند. اما به دلیل مصرف زیاد توان باتری توسط شبکههای اینترنت و صفحههای بزرگ نمایش و استفاده از GPS، به خصوص در زمان سفرهای درون شهری و برون شهری کاربران ناگزیر به استفاده از شارژر فندکی برای پر کردن ظرفیت شارژ باتری گوشی خود میباشند. استفاده از این تجهیزات معایبی دارد که قصد داریم در این مقاله به معرفی معایب استفاده از آن بپردازیم.
بخش اول، معایب استفاده از شارژر فندکی برای گوشیهای هوشمند :
معایب استفاده از شارژر فندکی ماشین از دو جنبه میتواند مورد بررسی قرار بگیرد. جنبه اول مربوط به مضرات احتمالی استفاده از شارژر فندکی بر روی گوشیهای هوشمند میباشد که در ذیل به چند نکته در این خصوص اشاره میکنیم.
گوشیهای هوشمند جدید اغلب دارای باتریهای بزرگ با ظرفیت بالا میباشند در نتیجه به زمان بیشتری جهت شارژ کامل نیاز دارند. فرآیند شارژ به وسیله این نوع از شارژرها به دلیل توان برق کمتری که نسبت به برق شهری ارائه میدهند، کند بوده و ممکن است به باتری گوشی آسیب برساند.
شدت جریان دریافتی شارژر فندکی از سوکت ماشین 10 آمپر میباشد در حالی که شدت جریان مورد نیاز اغلب گوشیهای هوشمند از 1 تا 3 آمپر است. این امر ممکن است باعث افزایش حرارت باتری گوشی شده و ضمن آسیب به باتری به سایر قطعات گوشی هوشمند نیز آسیب برساند. استفاده از یک کابل شارژ غیر از کابل اصلی (فابریک) گوشی به دلیل ایجاد موجهای ناگهانی یا افزایش و کاهش جریان میتواند باعث آسیب به باتری گوشی یا سایر قطعات الکترونیک آن شود. استفاده از شارژر فندکی برای شارژ کردن گوشی موبایل ممکن است باعث حواس پرتی راننده حین رانندگی شده و سبب ایجاد تصادف و خسارات جبرانناپذیری شود.
بخش دوم، معایب استفاده از شارژر فندکی برای خودرو :
جنبه دوم معایب شارژر فندکی مربوط به مضرات احتمالی استفاده از آن برای سیستم خودرو میباشد. در خودروها در حالت خاموش بودن برق لازم برای روشن شدن چراغهای درون ماشین و سوکت فندکی و … توسط انرژی ذخیره شده در باتری تأمین میشود. در مواقع روشن بودن خودرو و حین حرکت دینام اتومبیل شروع به چرخش نموده و باتری را در حالت شارژ کامل نگه میدارد و برق مود نیاز را تأمین میکند.
به همین علت استفاده از شارژر فندکی در حالت خاموش بودن خودرو با توجه به جریان 10 آمپری فندکی ماشین میتواند باعث تخلیه زودتر باتری ماشین شود. تنها آسیبی که استفاده از این نوع شارژرها میتواند به خودروی شما وارد کند استفاده از آن در حالت خاموش خودرو بوده که فرآیند تخلیه باتری را سرعت میبخشد.
بخش سوم، توصیههایی در خصوص نحوه صحیح استفاده از شارژر فندکی :
مضرات استفاده از شارژر فندکی بر روی گوشیهای موبایل هنوز به صورت علمی و عملی به اثبات نرسیده است. به هر حال با رعایت یک سری نکات ساده میتوان از صدمات احتمالی مطرح شده جلوگیری کرد.
- هرگز در زمان خاموش بودن خودرو از شارژر استفاده نکنید.
- بعد از خاموش کردن خودرو، شارژر را از سوکت فندکی خارج کنید.
- هرگز در زمان استارت زدن و روشن کردن خودرو گوشی به شارژر متصل نباشد.
- هرگز از کابلهای شارژ متفرقه جهت اتصال گوشی موبایل خود استفاده نکنید.
- حتیالامکان از اتصال چند گوشی یا دستگاه به صورت همزمان به شارژر خودداری کنید
جمعبندی :
امروزه استفاده از شارژر فندکی رواج زیادی پیدا کرده و بسیاری از کاربران در داخل خودروهای خود از این تجهیزات برای شارژ گوشیهای هوشمند استفاده میکنند. در هیچ آزمایش و تستی به صورت علمی و عملی اثرات منفی استفاده از این شارژرها به اثبات نرسیده است و همه معایب گفته شده در حد حدس و گمان میباشد. اگر اطلاعات کمی در خصوص شارژر فندکی دارید، به شما مطالعه مقاله شارژر فندکی چیست را پیشنهاد میکنیم. در این مقاله سعی شد صدمات و آسیبهای احتمالی استفاده از شارژر فندکی به اجمال بررسی شود. شما نیز میتوانید در صورت استفاده از این نوع شارژرها، مشاهدات و تجربیات ارزشمند خود را با ما در میان بگذارید.