اخبار فناوری

راهنمای خرید تلویزیون

راهنمای خرید تلویزیون، این روزها با توجه به تنوع تلویزیون‌های موجود در بازار برای خرید، وجود یک راهنمای خرید تلویزیون ضروری و لازم به نظر می‌رسد. تلویزیون از جایگاه بسیار ویژه‌ای در زندگی انسان‌ها برخوردار بوده و به عنوان یکی از ابزارهای سرگرمی به شمار می‌آید که اکثریت انسان‌ها به آن دسترسی داشته و از آن استفاده می‌کنند. تماشای سریال‌ها، مسابقات ورزشی، برنامه‌های نمایشی، اخبار، فیلم‌ها و غیره همگی جزو سرگرمی‌هایی هستند که مخاطبان بسیار زیادی دارند و این فقط به واسطه محبوبیت تلویزیون در بین افراد جوامع مختلف می‌باشد. فناوری ساخت و تولید تلویزیون‌ها مانند سایر فناوری‌ها امروزه با سرعتی چشمگیر در حال پیشرفت می‌باشد و همین امر باعث شده است که همیشه شاهد تولید تلویزیون‌های جدید با امکانات و ویژگی‌های جدید باشیم و این به معنی چالش در انتخاب تلویزیون مناسب خواهد بود. در این راهنمای جامع قصد داریم نکاتی در مورد خرید تلویزیون مناسب مطرح کنیم.

مقدمه :

تلویزیون‌ هوشمند، تلویزیون LED، تلویزیون OLED، تلویزیون 4K نام‌هایی هستند که این روزها در مورد تلویزیون‌ها به گوش مخاطبان و خریداران می‌رسد. دنیای تلویزیون‌ها روز به روز بهتر می‌شود اما در عین حال گیج کننده‌تر نیز می‌شود. تلویزیون‌هایی با کیفیت بالا HD تا کیفیت 4K، تلویزیون‌هایی با صفحه نمایش بزرگ تا صفحه‌ نمایش‌ها بسیار سطح بالا در بازار وجود دارند.

حال با وجود این طیف وسیع و تنوع گسترده از تلویزیون‌ها که توسط شرکت‌ها معتبر و صاحب نام دنیا طراحی و تولید شده‌اند و به فناوری‌ها و ویژگی‌های متعددی نیز مجهز شده‌اند تا نظر خریداران را به سوی خود جلب کنند، انتخاب یکی از میان این حجم بسیار پیچیده و سخت خواهد بود. شاید ذکر نکاتی در مود ویژگی‌ها و قابلیت‌های مختلف تلویزیون بتواند در فرآیند انتخاب و خرید آن راهگشا باشد.

نکته اول در راهنمای خرید تلویزیون : اندازه صفحه نمایش

اگر به دنبال یک تلویزیون با کارایی خوب هستید، قطعا مهم‌ترین عامل برای تصمیم‌گیری در مورد خرید یک تلویزیون اندازه صفحه نمایش آن می‌باشد. برای انتخاب بهترین اندازه صفحه نمایش به نکات زیر دقت کنید :

  • چند نفر از اعضای خانواده به صورت هزمان به تماشای تلویزیون خواهند نشست
  • محل قرارگیری تلویزیون
  • بودجه در دسترس جهت خرید

بهترین انتخاب با توجه به نکات فوق، در تلویزیون‌های امروزی اندازه صفحه نمایش 55 تا 65 اینچ می‌باشد. انتخاب صفحه نمایش مناسب بستگی به میزان نزدیکی شما به تلویزیون نیز دارد. در واقع اگر در فاصله‌ای هستید که قادر به تشخیص پیکسل‌های صفحه نمایش هستید پس خیلی نزدیک نشسته‌اید. فاصله توصیه شده از صفحه نمایش در تلویزیون‌های HD میزان 3 برابر ارتفاع صفحه نمایش و برای تلویزیون‌های 4K میزان 1.5 برابر ارتفاع صفحه نمایش می‌باشد.

هر راهنمای خرید تلویزیون هر چقدر هم که دقیق باشد بازهم جایگزین تجربه شما نخواهد بود. به یک فروشگاه مراجعه کنید و صفحه نمایش‌های مختلف را نگاه کنید. درست است که محتوای 4K نسبت به HD بسیار کمتر است اما شاید شما دوست دارید در فاصله نزدیکتری به تماشای تلویزیون بنشینید.

نکته دوم در راهنمای خرید تلویزیون : کیفیت صفحه نمایش

رزولوشن بیانگر تعداد پیکسل‌هایی است که تصویر را بر روی صفحه نمایش تلویزیون تشکیل می‌دهند و با دو عدد بیان می‌شود که تعداد پیکسل‌های افقی و عمودی صفحه نمایش می‌باشند. تعداد پیکسل‌های بیشتر به معنی وضوح تصاویر بیشتر خواهد بود.

بحث اصلی راهنمای خرید تلویزیون در مورد کیفیت تصاویر می‌باشد. سال‌های سال است که وضوح تصویر 1080*1920 که به عنوان Full HD شناخته می‌شود به عنوان یک استاندارد مطرح بوده و هنوز هم رایج‌ترین کیفیت تصویر در تلویزیون‌های سرتاسر جهان به شمار می‌آید. امروزه تولید کنندگان تلویزیون به سرعت در حال انتقال به تصاویر با کیفیت Ultra HD که به آن 4K نیز گفته می‌شود، هستند. این تلویزیون‌ها دارای 4 برابر پیکسل بیشتر نسبت به تلویزیون‌های HD هستند.

بزرگترین مزیت تلویزیون‌های 4K این است که کوچکترین اجزاء تصویر، مانند متن، بر روی این صفحه نمایش از جزئیات بیشتری برخوردارند در نتیجه وضوح بیشتری دارند. به طور کلی در تلویزیون‌های 4K  تصاویر غنی‌تر و دوست داشتنی‌تر به نظر می‌رسند. تصویر واضح‌تر در این تلویزیون‌ها این مزیت را دارد که شما قادر خواهید بود از فاصله کمتری به تماشای آن بپردازید در نتیجه حتی اگر خانه کوچکی دارید می‌توانید از صفحات نمایش بزرگتری استفاده کنید.

تنها عیب استفاده از تلویزیون‌های 4K محتوای بسیار کم آن نسبت به محتوای 1080p می‌باشد. بسیاری از تولید کنندگان فیلم‌ها و شبکه‌های تلویزیونی شروع به تولید محتوای 4K کرده‌اند اما همچنان محتوای HD بسیار رایج بوده و در نتیجه محتوای کمی در حالت 4K در اختیار کاربران قرار دارد.

تلویزیون‌های دارای صفحه نمایش 4K به سرعت در حال تبدیل شدن به حالت استاندارد هستند. اگر به دنبال تضمین خرید تلویزیون برای آینده هستید بهترین انتخاب است. در حال حاضر تلویزیون‌های با کیفیت 8K نیز تولید شده و روانه بازار شده‌اند که خرید آن‌ها توصیه نمی‌شود.

نکته سوم : قابلیت HDR

قابلیت HDR یک ویژگی جدید در تلویزیون‌های 4K می‌باشد که مخفف عبارت High Dynamic Range به معنی محدوده پویایی بالا است که بیانگر این موضوع است که تلویزیون‌های دارای این ویژگی رنگ، کنتراست و شفافیت بیشتری در نمایش تصاویر ارائه می‌کنند. این ویژگی برای تلویزیون‌های HD کاربرد ندارد و فقط در تلویزیون‌های 4K یا Ultra HD دیده می‌شود.

محدوده پایه برای ویژگی HDR که توسط اکثریت شرکت‌های سازنده تلویزیون پشتیبانی می‌شود، HDR10 می‌باشد. این حداقل میزانی است که تلویزیون‌های 4K باید از آن پشتیبانی کنند و در آینده شاهد پشتیبانی همه تلویزیون‌های 4K از این محدوده یا بیشتر خواهیم بود.

دالبی ویژن (Dolby Vision) نسخه رایج‌تری از قابلیت HDR است که توسط شرکت دالبی تولید شده‌ است. از نظر تئوری یک تلویزیون مجهز به این فناوری معیارهای سختگیرانه‌تر و دقیق‌تری دارد تا بتواند محتوای HDR را به نمایش درآورد و در عمل نیز این ثابت شده است. در حال حاضر تلویزیون‌های مجهز به فناوری دالبی ویژن بسیار محدود هستند زیرا سازندگان برای بهره‌مندی از این فناوری هم باید استانداردهای دالبی را رعایت کنند و هم هزینه‌های صدور مجوز جهت استفاده از این فناوری را بپردازند. اما روز به روز شاهد استفاده از این فناوری در محصولات شرکت‌های صاحب نام این صنعت هستیم.

استانداردهای دیگری با نام Technicolor و IMax  نیز برای تلویزیون‌ها معرفی شده‌اند که هنوز کارایی آن‌ها تایید نشده و همچنان جای برای پیشرفت و کار زیاد دارند. در حال حاضر محتواهای زیادی از نوع HDR در دسترس نیست اما به مرور وضعیت در حال بهتر شدن می‌باشد. برخی از سایت‌های اینترنتی تولید و نشر محتوای تصویری و برخی شبکه‌های تلویزیونی نسبت به تولید محتوای HDR اقدام کرده‌اند اما همچنان جای کار زیادی دارند.

به عنوان یک راهنمای خرید تلویزیون توصیه داریم نسبت به خرید یک تلویزیون تنها به خاطر پشتیبانی از قابلیت HDR اقدام نکنید چون این استاندارد هنوز به صورت کامل تثبیت نشده است و محتوای زیادی هم در اختیار شما نیست اما اگر بهترین چیز را می‌خواهید یک محصول با قابلیت دالبی ویژن را انتخاب کنید چون به نظر می‌رسد این قابلیت از سرعت پیشرفت و تثبیت بالاتری برخوردار است.

نکته چهارم : نرخ نوسازی صفحه نمایش

نرخ نوسازی یا Refresh Rate که با واحد هرتز (Hz) بیان می‌شود نشان دهنده این است که در هر ثانیه چندبار یک تصویر بر روی صفحه نمایش باز تولید می‌شود. میزان استاندارد آن 60 بار در هر ثانیه یا 60 هرتز می‌باشد. با این وجود در صحنه‌هایی با حرکت سریع، به خصوص در تلویزیون‌های LCD، نرخ نوسازی 60 هرتز می‌تواند باعث ایجاد تاری در پخش تصویر شود از این رو سازندگان به منظور ارائه تصویر با ثبات‌تر دست به تولید نمایشگرهایی با نرخ نوسازی 120 یا 240 هرتز زده‌اند.

از آنجا که تعداد تصاویر در هر ثانیه زیادی در محتوای فیلم‌ها وجود ندارد سازندگان برای اداره نرخ نوسازی سریع‌تر توسط تلویزیون راه‌های مختلفی در نظر گرفته‌اند. یکی از راهکارهای در نظر گرفته شده وارد کردن تصاویر سیاه و تیره بین تصاویر اصلی می‌باشد که با این کار چشم بیننده فریب خورده و در نتیجه تصویری واضح‌تر و ثابت‌تر را مشاهده خواهد کرد. روش دیگر به این صورت است که تصاویر جدیدی تولید و وارد محتوا می‌شوند که به نوعی مانند حالت حرکت بین دو عکس می‌باشد در نتیجه حرکت تصویر واقعی‌تر و با ثبات‌تر به نظر می‌رسد.

برخی مدل‌های جدید دارای قابلیت پشتیبانی از HFR هستند به این صورت که هم نرخ نوسازی بالاتری دارند و هم از محتواهای دارای نرخ بالاتر از 60 هرتز پشتیبانی می‌کنند. این قابلیت برای تماشای فیلم و محتواهای پخش زنده به خصوص پخش زنده‌ مسابقات ورزشی بسیار مناسب خواهد بود.

گیمرها و علاقمندان به بازی‌های ویدئویی به دنبال نرخ نوسازی بیشتر هستند اما اگر از یک کنسول بازی استفاده می‌کنند نرخ 60 هرتز مناسب‌ترین خواهد بود زیرا تمام کنسول‌های بازی از نرخ 60 هرتز پشتیبانی می‌کنند و حتی بهترین تلویزیون‌های 4K بهترین عملکردشان را در نرخ 120 هرتز به پایین ارائه می‌دهند، پس نیازی به هزینه اضافی جهت خرید تلویزیون 60 هرتز به بالا برای بازی‌ها نیست.

به یک نکته مهم توجه کنید که اصطلاح نرخ نوسازی مؤثر به این معنی خواهد بود که نرخ نوسازی واقعی دقیقا نصف میزان اعلام شده می‌باشد. یعنی نرخ نوسازی مؤثر 120 هرتز همان نرخ نوسازی 60 هرتز می‌باشد. برای علاقمندان به بازی‌ها تلویزیون با نرخ 60 هرتز کافی است اما توصیه می‌شود تلویزیون با نرخ پایین‌تر از 120 هرتز خریداری نکنید.

نکته پنجم در راهنمای خرید تلویزیون : اتصالات و درگاه‌های HDMI

در این قسمت از راهنمای خرید تلویزیون به اتصالات و درگاه‌های HDMI می‌رسیم. حتما قبل از خرید به تعداد درگاه‌های HDMI تلویزیون مد نظر خود توجه کنید. بسیاری از تولید کنندگان به منظور کاهش هزینه ممکن است درگاه‌های HDMI زیادی برای تلویزیون خود در نظر نگیرند. از آنجا که امروزه اکثر دستگاه‌ها مانند کنسول‌های بازی، دستگاه‌های پخش بلوری و دی‌وی‌دی و غیره برای اتصال به تلویزیون از رابط HDMI استفاده می‌کنند پس تعداد این درگاه در پشت تلویزیون اهمیت بالایی دارد تا تعداد کافی برای اتصال دستگاه‌های جانبی را در اختیار داشته باشید.

اگر قصد دارید که یک تلویزیون 4K Ultra HD خریداری کنید حتما قبل از خرید مطمئن شوید که درگاه‌های HDMI آن از نوع HDMI 2.0 تا بتوانید به راحتی از دستگاه‌هایی که در آینده با این فرمت به بازار عرضه خواهند شد استفاده نمایید. HDMI 2.1 نیز کم کم در مدل‌های جدیدی از تلویزیون‌ها مشاهده می‌شود که باعث همگام‌سازی روان‌تر و سریع‌تر بین فریم‌ها شده و از کیفیت 8K نیز پشتیبانی می‌کند.

در هنگام خرید تلویزیون دقت کنید که مدل مدنظر شما حداقل 4 درگاه HDMI داشته باشد تا تعداد مناسبی درگاه مورد نیاز برای اتصال دستگاه‌های جانبی در اختیارتان باشد.

نکته ششم در راهنمای خرید تلویزیون : انواع مختلف تلویزیون

جدا از تمامی نام‌‌هایی که در تبلیغات شرکت‌های گوناگون سازنده تلویزیون دیده می‌شود، تنها دو مدل تلویزیون در بازار وجود دارد. LCD و OLED که در این قسمت از راهنمای خرید تلویزیون به تشریح خصوصیات هریک می‌پردازیم.

انواع مختلف تلویزیون : دستگاه‌های LED و LCD

بیشترین سهم از تلویزیون‌های موجود در بازار متعلق به LED LCD می‌باشد. این دستگاه‌های HD و Ultra HD برای روشنایی صفحه LCD از دیودهای استفاده می‌کنند که به آن LED می‌گویند که باعث می‌شود ضخامت صفحه کم و باریک باشد. بسیاری از این تلویزیون‌ها می‌توانند به صورت پویا بخش‌هایی از صفحه نمایش را روشن و یا خاموش کنند و ترکیبی از نقاط تاریک و روشن را در یک تصویر پدید آورند که به آن ویژگی تاریک کردن محلی یا فعال گفته می‌شود.

بیشتر دستگاه‌های LCD از LEDهایی در حاشیه صفحه نمایش برای روشن کردن آن استفاده می‌کنند. اما سایر دستگاه‌ها دارای LEDهای تابش نور مستقیم در پشت صفحه نمایش هستند که می‌توانند به صورت جداگانه روشن یا خاموش شوند. این نوع از نحوه قرارگیری LEDها باعث می‌شود که نور پس زمینه بیشتر شده در نتیجه وضوح و کنتراست تصویر افزایش یابد.

یکی دیگر از فناوری‌های بکار رفته در تلویزیون‌های LCD، فناوری نقاط کوانتومی (Quantum Dots) می‌باشد که کم کم در حال رواج می‌باشد و با پشتیبانی از قابلیت HDR طیف وسیعی از رنگ و روشنایی بیشتر را به کاربران ارائه می‌دهد. دستگاه‌های LCD بهره‌مند از این فناوری معمولا دارای یک لایه یا ریل اضافی می‌باشند که ذرات نانوکریستال با اندازه‌های مختلف در آن تعبیه شده است که این ذرات پس از برخورد نور LEDهای پشت آن‌ها روشن می‌شوند. نتیجه این عمل طیف وسیع‌تر رنگ‌ها و افزایش نور صفحه نمایش می‌باشد.

آگاه باشید که بسیاری از سازندگان از عبارت QLED برای محصولات خود استفاده می‌کنند که همان تلویزیون LCD با فناوری نقاط کوانتومی می‌باشد و با OLED کاملا متفاوت است.

مزایای تلویزیون LCD :

  • طیف گسترده‌ای از اندازه، قابلیت‌ها و قیمت‌های مختلف
  • برخی مدل‌های 4K Ultra HD مقرون به صرفه و اقتصادی
  • صفحه نمایش روشن که حتی در یک اتاق آفتاب‌گیر هم به خوبی قابل دیدن است.
  • کیفیت تصویر همواره در حال پیشرفت به لطف فناوری‌های نور پس زمینه و Quantum Dots

معایب تلویزیون LCD :

  • نقص در هنگام نمایش صحنه‌های دارای حرکت سریع
  • از دست رفتن برخی جزییات تصویر در سایه‌ها و نقاط تاریک
  • زاویه دید کم (محو شدن تصاویر هنگام تماشای خارج از زاویه دید)

انواع مختلف تلویزیون : تلویزیون‌های OLED

تلویزیون‌های OLED در واقع همان تلویزیون‌های LCD با فناوری LED در پس زمینه هستند که یک درجه ارتقاء یافته و بهتر شده‌اند. در این تلویزیون‌ها به جای نور پس زمینه از یک لایه LEDهای آلی استفاده می‌شود که در سطح پیکسل کنترل می‌شوند تا بدین وسیله به نهایت عمق رنگ مشکی دست پیدا کنند.

به زبان ساده‌تر اینکه در تلویزیون‌های OLED به منظور نمایش رنگ مشکلی هریک از پیکسل‌ها که لازم باشد به صورت جداگانه می‌توانند خاموش شوند در نتیجه نهایت عمق رنگ مشکی را پدید آورند که باعث جذابیت رنگ‌های به نمایش درآمده توسط صفحه نمایش می‌شود.

مزایای تلویزیون OLED :

  • بهترین کیفیت تصویر
  • رنگ‌های غنی
  • رنگ مشکی کاملا مشکی
  • کنتراست بالا
  • جزئیات دقیق تصویر در سایه‌ها و نقاط تاریک
  • زاویه دید گسترده

معایب تلویزیون OLED :

  • قیمت زیاد
  • روشنایی کمتر از تلویزیون‌های LCD

نکته هفتم در راهنمای خرید تلویزیون : کیفت 8K

تا به اینجای راهنمای خرید تلویزیون اگر گمان می‌کردید که پرش به کیفیت 4K شگفت‌انگیز می‌باشد حال با کیفیت 8K آشنا می‌شوید که با رزولوشن 4320*7680 پیکسل جزئیات بیشتری را در نمایش تصاویر به ارمغان می‌آورد. این میزان کیفیت و نمایش جزئیات در تصاویر که در نسل بعدی تلویزیون‌ها ارائه خواهد شد، قطعا شگفت انگیز است اما امروز برای خرید این مدل از تلویزیون‌ها کمی زود است.

تولید کنندگان برتر تلویزیون در جهان رقابت شدید در ساخت و رونمایی از تلویزیون‌های 8K دارند اما در این رقابت شدید مهم‌ترین مسئله فراموش شده است؛ محتوای مناسب. هیچگونه محتوایی با کیفیت 8K امروزه در دسترس نیست. حتی محتوای 4K نیز به میزان زیادی در دسترس کاربران قرار ندارد و دریافت و دانلود این محتواها هزینه‌های اینترنت زیادی برای کاربران به دنبال خواهد داشت.

شما می‌توانید هزینه بسیار زیادی برای خرید تلویزیون با کیفیت 8K بپردازید اما بدانید و آگاه باشید که هیچ محتوایی با این کیفیت در دسترس نبوده و همچنین باید هزینه زیادی برای دریافت محتوای 4K و با کیفیت بالا بپردازید.

نکته هشتم : تلویزیون‌های هوشمند

بسیاری از مدل‌های حال حاضر تلویزیون موجود در بازار از نوع هوشمند می‌باشند که مجهز به WiFi بوده تا کاربران بتوانند از طریق اتصال به اینترنت به تماشای فیلم‌ها به صورت آنلاین، دانلود فیلم‌ها و تصاویر و یا انجام بازی‌های آنلاین بپردازند.

این فناوری روز به روز در حال پیشرفت و بهینه‌تر شدن می‌باشد و شرکت‌های مختلف رابط‌های کاربری و سیستم‌های عامل متعددی برای تلویزیون‌ها طراحی و ارائه کرده‌اند تا کاربران بتوانند تعامل بهتری با تلویزیون داشته و از امکانات متنوع آن استفاده نمایند.

قابلیت هوشمند، در حال حاضر یک ویژگی استاندارد در تلویزیون‌ها می‌باشد و عامل کمتر تأثیرگذاری در خرید تلویزیون برای شما خواهد بود. اما بین یک تلویزیون هوشمند و غیر هوشمند حتما مدل هوشمند را انتخاب کنید.

نکته نهم : میزان کنتراست

نسبت کنتراست دامنه میزان روشنایی صفحه نمایش تلویزیون را بیان می‌کند. هر چه تلویزیون نسبت کنتراست بهتری داشته باشد نمایش سایه‌ها و رنگ‌ها بهتر خواهد بود، بنابراین جزئیات بهتری در تصاویر مشاهده می‌شود. با این حال، نحوه اندازه‌گیری تولید کنندگان از این نسبت‌ها بسیار متفاوت است. در واقع، میزان کنتراست آن چنان بی اعتبار شده است که اگر یک فروشنده برای متقاعد کردن شما از این اعداد استفاده کرد بهتر است از فروشگاه دیگری خرید کنید.

برای اطمینان از میزان کنتراست یک تلویزیون یک فیلم دارای صحنه‌های تاریک را در آن نمایش دهید و به جزئیات تصویر در نقاط سایه و تاریک فیلم دقت کنید. هر تلویزیونی که بتواند جزئیات بیشتری را به شما نمایش دهد از میزان کنتراست بالاتری برخوردار است.

اعداد اعلام شده از سوی سازنده را نادیده بگیرید. در عوض به جزئیات تصویر در نقاط سایه و تاریک فیلم و همچنین میزان ایجاد هاله در اطراف اشیاء در صفحه نمایش دقت کنید. هر چقدر جزئیات بیشتر و میزان هاله کمتر باشد میزان کنتراست تلویزیون بسیار خوب می‌باشد.

نکته دهم در راهنمای خرید تلویزیون : صدا

در این قسمت از راهنمای خرید تلویزیون به یک قابلیت مهم و تأثیرگذار در فرآیند خرید تلویزیون می‌رسیم. بهترین و گران قیمت‌ترین تلویزیون‌های موجود در بازار یک نقطه ضعف بزرگ و اساسی دارند و آن صدای ضعیف است. این امر به دلیل باریک شدن ضخامت صفحه‌های نمایش است که عملا فضایی برای استفاده و بکارگیری از بلندگوهای بزرگ را در اختیار نمی‌گذارد.

بنابراین اگر صدایی با کیفیت و خوب از تلویزیون خود می‌خواهید 3 راه در پیش روی شماست:

  • استفاده از هدفون
  • استفاده از سیستم صوتی حرفه‌ای
  • استفاده از ساندبار

بهترین گزینه از میان‌ راه‌های توصیه شده در بالا استفاده از ساندبار است. ساندبارها معمولا قیمت اقتصادی و مقرون به صرفه‌ای دارند و کیفیت صدای خوبی را در اختیار می‌گذارند. در طراحی ساندبارها شرکت‌های تولید کننده سعی کرده‌اند که به گونه‌ای عمل کنند که استفاده از آن‌ها باعث اختلال در دیدن صفحه نمایش نشود. ساندبارهای امروزی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که زیر تلویزیون یا بر روی پایه آن قرار می‌گیرند و در موارد پیشرفته تر بصورت کشویی در زیر تلویزیون تعبیه می‌شوند تا مانع تماشای صفحه نمایش نشوند.

ساندبارها تجربه صدای فوق‌العاده‌ای را در هنگام تماشای فیلم یا مسابقات ورزشی برای شما به ارمغان می‌آورند و توصیه می‌شود در هنگام خرید تلویزیون یک یاندبار مناسب نیز خریداری کنید.

معرفی مدل‌های برتر موجود در بازار در راهنمای خرید تلویزیون

پس از ارائه نکاتی در مورد قابلیت‌های مهم تلویزیون‌ها و توجه به آن‌ها در هنگام خرید، در این قیمت از راهنمای خرید تلویزیون قصد داریم تعدادی از مدل‌های برتر برندهای مختلف را جهت آشنایی به شما معرفی نماییم.

تلویزیون ال جی مدل C9 OLED TV :

بهترین تلویزیون 4K از هر نظر

  • اندازه صفحه نمایش: 65 اینچ
  • نوع صفحه نمایش: OLED
  • نرخ نوسازی تصویر: 120 هرتز
  • تعداد درگاه HDMI: چهار عدد از نوع 2.1
  • صفحه نمایش OLED بی عیب و نقص
  • بهره‌مندی از درگاه HDMI 2.1
  • کیفیت صدای عالی
  • تلویزیون هوشمند
  • پشتیبانی ار دستیار صوتی گوگل و Alexa آمازون
  • قیمت بالا

تلویزیون ال جی مدل C9 OLED TV :

تلویزیون ویزیو مدل M Series Quantum :

تلویزیون هوشمند دوست داشتنی

  • اندازه صفحه نمایش: 65 اینچ
  • نوع صفحه نمایش: LCD با فناوری Quantum Dots
  • نرخ نوسازی تصویر: 60 هرتز
  • تعداد درگاه HDMI: چهار عدد
  • صفحه نمایش QD با رنگ‌های زنده
  • فناوری تاریک شدن محلی به منظور بهترین تجربه HDR
  • کیفیت صدای مناسب
  • تلویزیون هوشمند
  • حاوی محتواهای رایگان
  • محدودیت انتخاب برنامه کاربردی
  • طراحی کنترل از راه دور بسیار بد

تلویزیون ویزیو مدل M Series Quantum :

تلویزیون سونی مدل A9G OLED TV :

بهترین کیفیت صدا و تصویر

  • اندازه صفحه نمایش: 65 اینچ
  • نوع صفحه نمایش: OLED
  • نرخ نوسازی تصویر: 120 هرتز
  • تعداد درگاه HDMI: چهار عدد، 3 عدد پورت USB
  • عملکرد عالی در کنار کیفیت صدا و تصویر عالی
  • طراحی بهینه شده
  • کنترل از راه دور بهبود یافته
  • تلویزیون هوشمند
  • بهترین نسخه تلویزیون اندروید
  • بسیار گران قیمت
  • بعضی خصوصیات در حات پیش فرض غیر فعال هستند

تلویزیون سونی مدل A9G OLED TV :

تلویزیون تی سی ال سری 6 :

قاتل صفحه نمایش‌های بزرگ با سیستم عامل Roku

  • اندازه صفحه نمایش: 65 اینچ
  • نوع صفحه نمایش: LCD
  • نرخ نوسازی تصویر: 60 هرتز
  • تعداد درگاه HDMI: سه عدد
  • کیفیت تصویر عالی
  • فناوری نور پس زمینه شگفت‌انگیز دارای 120 منطقه تاریک شونده
  • تلویزیون هوشمند عالی همراه پلتفرم Roku
  • زاویه دید کم
  • عدم وجود جک هدفون بر روی ریموت کنترل

تلویزیون تی سی ال سری 6 :

تلویزیون تی سی ال سری 5 :

بهترین تلویزیون 4K با قیمت مناسب

  • اندازه صفحه نمایش: 43 اینچ
  • نوع صفحه نمایش: LCD
  • نرخ نوسازی تصویر: 60 هرتز
  • تعداد درگاه HDMI: سه عدد
  • بسیار مقرون به صرفه
  • طراحی زیبا
  • تولید رنگ و دقت عالی
  • پشتیبانی از فناوری دالبی ویژن
  • پشتیبانی از فناوری دالبی اتموس
  • نور پس زمینه نامناسب
  • تعداد درگاه‌های محدود

تلویزیون تی سی ال سری 5 :

تلویزیون سامسونگ مدل Q90 QLED TV :

بهترین جایگزین OLED

  • اندازه صفحه نمایش: 65 اینچ
  • نوع صفحه نمایش: LCD with Quantum Dot
  • نرخ نوسازی تصویر: 60 هرتز
  • تعداد درگاه HDMI: سه عدد
  • کیفیت تصویر فوق‌العاده به همراه رنگ‌های درخشان و عمق رنگ مشکی
  • طراحی زیبا
  • عدم پشتیبانی از فناوری دالبی ویژن
  • عدم پشتیبانی از فناوری دالبی اتموس

تلویزیون سامسونگ مدل Q90 QLED TV :

تلویزیون اینساینیا مدل 43-Inch 4K Fire TV Edition :

بهترین تلویزیون Amazon Fire

  • اندازه صفحه نمایش: 43 اینچ
  • نوع صفحه نمایش: LCD
  • نرخ نوسازی تصویر: 120 هرتز
  • تعداد درگاه HDMI: چهار عدد
  • تلویزیون 4K بسیار مقرون به صرفه
  • پشتیبانی از HDR
  • پشتیبانی از دستیار صوتی Alexa
  • نمایش تبلیغات آزار دهنده
  • عدم پشتیبانی میکروفن حساس جهت استفاده از دستیار صوتی از راه دور

تلویزیون اینساینیا مدل 43-Inch 4K Fire TV Edition :

تلویزیون ویزیو مدل Quantum X PX65-G1 :

تلویزیون محبوب ویزیو

  • اندازه صفحه نمایش: 65 اینچ
  • نوع صفحه نمایش: QLED
  • نرخ نوسازی تصویر: 120 هرتز
  • تعداد درگاه HDMI: پنج عدد
  • نمایش رنگ فوق‌العاده
  • عمق رنگ مشکی عالی
  • قیمت مناسب
  • کیفیت صدای ضعیف

تلویزیون ویزیو مدل Quantum X PX65-G1 :

تلویزیون سونی مدل X950G 75-inch Android TV :

بهترین تلویزیون با صفحه نمایش بزرگ

  • اندازه صفحه نمایش: 75 اینچ
  • نوع صفحه نمایش: LCD
  • نرخ نوسازی تصویر: 120 هرتز
  • تعداد درگاه HDMI: چهار عدد
  • طراحی زیبا با مدیریت کابل داخلی
  • طراحی مقاوم و مستحکم
  • پلتفرم اندروید 8.0 عالی
  • ریموت کنترل بهینه شده
  • کیفیت صدای ضعیف
  • هاله‌های برجسته در نور پس زمینه

تلویزیون سونی مدل X950G 75-inch Android TV :

تلویزیون سان برایت سری Veranda :

بهترین تلویزیون فضای باز

  • اندازه صفحه نمایش: 55 اینچ
  • نوع صفحه نمایش: LCD
  • نرخ نوسازی تصویر: 60 هرتز
  • تعداد درگاه HDMI: سه عدد
  • تصویر با کیفیت 4K و پشتیبانی از HDR
  • طراحی مناسب فضای باز
  • کیفیت نمایش تصویر و صدای فوق‌العاده
  • عدم تجهیز به سیستم هوشمند

تلویزیون سان برایت سری Veranda :

جمع‌بندی:

دنیای تلویزیون‌ها به سرعت در حال پیشرفت می‌باشد. چه از نظر اندازه صفحه نمایش، کیفیت صفحه نمایش، فناوری بکار رفته در تولید صفحه نمایش و سایر امکانات و قابلیت‌ها هر روز شاهد پیشرفت و تغییراتی در جهت بهینه‌سازی نسل‌های قبلی هستیم و همین تنوع گسترده در امکانات و ویژگی‌ها و همچنین برندها و مدل‌های مختلف زمینه‌ساز سردرگمی افراد در زمان خرید تلویزیون مناسب خواهد بود. با توجه به رقابت شدیدی که بین برندهای مطرح دنیا در زمینه ارائه تلویزیون‌ها با قابلیت‌ها و ویژگی‌های مختلف وجود دارد، اما یک سری از این ویژگی‌ها هنوز در مراحل اولیه هستند و نقش چندانی در کیفیت تلویزیون نخواهند داشت و فقط هزینه اضافی را به خریدار تحمیل خواهند کرد. در این راهنمای خرید تلویزیون تلاش کردیم به بررسی ویژگی‌های تأثیرگذار در انتخاب مناسب تلویزیون بپردازیم. شما نیز می‌توانید تجربیات ارزشمند خود در این زمینه را با ما در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا