اخبار فناوری

بهترین سی پی یو core i7

بهترین سی پی یو core i7 ، در صورتی که قصد خرید یکی از بهترین سی پی یو core i7 را دارید خواندن این مطلب برای شما خالی از لطف نخواهد بود. پس از مطالعه این مطلب با بهترین سی پی یوهای اینتل i7 که جزو بهترین پردازنده‌ها هستند آشنا شده و متناسب با بودجه خود یکی از آنها را خریداری نمایید. منتخب سی پی یو core i7 در سال 2020 در این مقاله برای شما فراهم آورده شده است.
سال‌هاست که پردازنده‌های اینتل به دلیل عملکرد بالای IPC بهترین گزینه برای گیمرها می‌باشند، اگرچه هنوز هم این واقعیت وجود دارد اما پردازنده‌های اینتل بیش از یک پردازنده جهت یک بازی ساده کاربرد دارند. بنابراین مهم نیست چه نوع سی پی یو CPU اینتل را خریداری نمایید زیرا تمامی آنها پردازنده‌های قویی هستند.
ما در این مطلب قصد داریم تا در خصوص پردازنده‌های core i7 توضیحاتی را خدمت شما ارائه نماییم و تفاوت آن را با پردازنده‌های نسل قبل بیان نماییم. همچنین در پایان این مقاله به سراغ پردازنده‌های اینتل رفتیم که در سال 2020 هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت به عنوان بهترین‌ها انتخاب شده‌اند.

کدام پردازنده اینتل را خریداری کنیم ؟

برای بسیاری از مصرف کنندگانی که در جستجوی یک کامپیوتر شخصی و یا لپ تاپ جدید هستند بزرگترین انتخاب، آگاهی از نوع پردازنده خواهد بود. به همین جهت به فکر خرید پردازنده اینتل core i5 و یا core i7 خواهند بود. از آن‌جایی که این دو پردازنده اشتراکات زیادی دارند به همین دلیل افراد در انتخاب هر یک دچار تردید می‌شوند. اگر بخواهید تفاوت بین اینتل core i3  و core i9 را بررسی نمایید قطعا تفاوت بسیاری را شاهد خواهید بود. اما تفاوت بین core i5 و core i7 بسیار کمتر به چشم می‌رسد.
اگر به طور کوتاه در خصوص اینکه کدام پردازنده جهت خرید مناسب است توضیحاتی را ارائه نماییم. می‌توان گفت پردازنده اینتل i3 برای افرادی که تنها از نظر بودجه می‌خواهند پردازنده‌ای را خریداری نمایند مناسب می‌باشد. اما افرادی که می‌خواهند عملیات سنگین را با سیستم خود بدون در نظر گرفتن بودجه انجام دهند می‌توانند پردازنده اینتل i9 را خریداری نمایند. افرادی هم که می‌خواهند پردازنده مورد نظر هم از نظر قیمت و هم از نظر کارایی مناسب باشد و علاوه بر کارهای عملیاتی به انجام بازی نیز بپردازند می‌توانند پردازنده‌های اینتل core i7 را خریداری نمایند. البته انتخاب بهترین سی پی یو core i7 کار دشواری است که در این مقاله به آن می‌پردازیم.

سی پی یو core i7 :

اینتل core i7 یک سری از سی پی یوهای اینتل است که شامل 8 نسل از تراشه‌های اینتل می‌باشند. این پردازنده‌ها دارای 4 یا 6 هسته هستند که فرکانس پایه آنها بین 2.6 تا 3.7 گیگاهرتز است. اولین پردازنده‌های اینتل سری i7 در نوامبر سال 2008 ارائه شد.
پردازنده‌های i7 برای انواع دستگاه‌های محاسباتی شخصی تولید شده است. البته برخی از پردازنده‌های i7 با عملکرد بالا برای رایانه‌های شخصی در زمان اورکلارک قفل می‌شوند. این پردازنده‌ها دارای کارایی بالایی هستند و جهت استفاده در رایانه‌های رومیزی، لپ تاپ و دستگاه‌های تلفن همراه تولید می‌شوند.
پردازنده‌های i7 قابل استفاده برای علاقه‌مندان به بازی و افرادی است که کارهای دیجیتالی همچون فیلمسازی و یا انیمیشن سازی را انجام می‌دهند.
پردازنده core i7 در چارچوب معماری چند پردازنده‌ای ساخته شده است. این پردازنده‌ها سریع‌ترین پردازنده برای رایانه‌ها و لپ تاپ‌ها می‌باشند. پردازنده اینتل core i7 در انواع دو تا شش هسته‌ای وجود دارد و می‌تواند حداکثر 12 موضوع مختلف را به طور همزمان پشتیبانی کند.
فرکانس پایه در این پردازنده‌ها از 1.70 گیگاهرتز الی 3.90 گیگاهرتز وجود دارد. حافظه پنهان این پردازنده‌ها نیز بین 4 تا 12 مگابایت می‌باشد. توان مصرفی نیز از حداقل 15 وات شروع و تا 130 وات می‌رسد.
پردازنده‌های core i7 به مانند سری‌های قبلی از حافظه کد تصحیح خطا(Error Correction Code (ECC))، حافظه امنیتی و محافظ سیستم عامل پشتیبانی می‌کند. تمامی این ویژگی‌ها موجب می‌شود تا این پردازنده توانایی امنیت سیستم‌ها برای محافظت از BIOS، امکان بوت ایمن و محافظت در برابر حملات را داشته باشد.

نحوه عملکرد سی پی یو core i7 :

پردازنده‌های اینتل core i7 جزو مهم‌ترین سخت افزارها برای مصرف کنندگان است. این پردازنده‌ها دارای سرعت بالا در فرکانس پایه، فرکانس در حالت توربو، میزان حافظه پنهان، تعداد هسته و تعداد رشته‌ها می‌باشد و کماکان نیز در حال افزایش هستند. از آنجایی که i7  از خاصیت چند برنامه‌ای استفاده می‌کند، در صورتی که می‌خواهید در هزینه‌های خود صرفه جویی کنید می‌توانید از پردازنده‌های کندتر مانند سی پی یو core i3 استفاده نمایید. اما اگر سرعت پردازنده برای شما بسیار مهم است بهترین انتخاب برای شما استفاده از پردازنده‌های i7 می‌باشد. زیرا این پردازنده‌ها از قیمت پایین‌تری نسبت به پردازده‌های i9 برخوردار هستند و در برخی موارد پردازنده‌های i7  عملیات بیشتری نسبت به i9 انجام می‌دهند.
در کنار اهمیت تعداد هسته و رشته‌ها، حافظه پنهان مورد دیگری است که نقش اساسی در یک سی پی یو را ایفا می‌کند، بنابراین نمی‌توان از ضرورت آن غافل بود. یک سی پی یو از داده‌های خود بارها و بارها استفاده می‌کند و آن داده‌ها را در حافظه پنهان خود ذخیره می‌کند. حافظه پنهان حتی سریع‌تر از رم نیز کار می‌کند. زیرا این بخش، یکی از بخش‌های مهم پردازده است. بنابراین حافظه بیشتر می‌تواند در یک پردازنده بسیار کمک کننده باشد.
پردازنده core i7 همان‌طور که گفته شد یکی از سی پی یوهایی است که دارای کارایی بالایی است. بهترین سی پی یو core i7  جهت اهداف حرفه‌ای از جمله ویرایش ویدیو، ویرایش تصویر و غیره استفاده می‌شوند.

سی پی یو core i7 چه تفاوتی با نسل‌های قبل دارد ؟

اگر بخواهیم تنها به اصول اولیه بپردازیم، می‌شود گفت تمام سی پی یوها دارای یک یا چند هسته هستند که هر کدام از هسته‌ها خود یک پردازنده می‌باشند. بیشتر هسته‌های اینتل دارای دو هسته فیزیکی و دو هسته مجازی هستند که به نام فراریسمانی شناخته می‌شوند.
در حالت کلی پردازنده core i3 دارای دو هسته فیزیکی و پردازنده i5  و i7 دارای چهار هسته فیزیکی هستند.
فراریسمانی در رایانه به معنی دنباله‌ای از دستورالعمل‌های برنامه‌ریزی شده است که کامپیوتر باید به طور همزمان آنها را پردازش کند. اگر سی پی یو دارای یک هسته باشد، می‌تواند فقط یک موضوع را به طور همزمان پردازش کند و در واقع فقط یک کار را می‌تواند به طور همزمان انجام دهد.
پردازنده core i3 می‌تواند دو رشته در هر هسته را پردازش کند. یعنی در مجموع چهار موضوع می‌توانند در این نوع پردازنده به طور همزمان اجرا شوند.
عملیات پردازنده core i5 به طور دقیق مشخص نمی‌باشد و تنها می‌توانند چهار هسته را پردازش کنند. در نهایت اینتل core i7 می‌تواند بیش از هشت موضوع را به طور همزمان پردازش کنند.یکی از ویژگی‌های مهم مدل‌های i7 نسبت به i5 این است که هر دو از عملیات فراریسمانی پشتیبانی می‌کنند. یعنی این پردازنده‌ها می‌توانند دو موضوع نرم افزاری را در یک هسته فیزیکی سی پی یو پردازش کنند. این ویژگی برای استفاده کاربران حرفه‌ای که 30 تا 50 درصد به عملکرد بالای پردازنده خود اهمیت می‌دهند توصیه می‌شود. انجام کارهایی همچون ویرایش تصویر، ویدیو و… که برای کاربران حرفه‌ای در زمینه‌ای ارزش بالایی دارد بسیار مهم می‌باشد. به همین جهت افرادی که به دنبال انجام کارهای حرفه‌ای‌تر می‌باشند خرید مدل‌های گران‌تر core i7 را ترجیح می‌دهند. در عین حال افرادی که به انجام بازی‌های رایانه‌ای علاقه‌مند هستند نیز به دنبال پردازنده‌ای هستند که بتواند عملکرد بالایی داشته باشد و هزینه سنگینی هم برای آنها به همراه نداشته باشد. به همین جهت خرید پردازنده core i7 انتخابی بسیار مناسب خواهد بود.

تفاوت بین پردازنده‌های Core i5 و Core i7

به طور قطع می‌توانید حدس بزنید که عملکرد core i7 بسیار متفاوت‌تر از سی پی یو core i5 می‌باشد. لازم است در وهله اول بدانید که در پردازنده‌های اینتل واژه core صرفا به معنی قدرت پردازش نسبی آنها است. یعنی هیچ ارتباطی بین تعداد هسته پردازنده‌ها و سرعت آنها وجود ندارد. به عنوان مثال پردازنده‌های core i7 تنها دارای هفت هسته نیستند و core i3 نیز سه هسته ندارند.
پردازنده اینتل core دارای معیارهایی همچون تعداد هسته، سرعت پردازنده و اندازه حافظه پنهان است. در این بین تکنولوژی اینتل نیز نقش موثری داشته است. به عنوان مثال پردازنده i5 و i7 دارای مواردی همچون فرکانس پایه در پردازنده و فرکانس پردازنده در حالت توربو هستند که این قابلیت در i3 وجود ندارد.
اینتل core i3 دارای عملکرد کافی برای انجام کارهای اساسی است. اینتل core i5 دارای عملکرد خوب برای انجام اکثر کارها می‌باشد. اینتل core i7 دارای عملکرد بسیار خوبی برای انجام کارهای بسیار است.
برخی از این پردازنده‌ها از نظر موارد استفاده دسته بندی می‌شوند. به عنوان مثال برخی از پردازنده‌ها برای لپ تاپ در نظر گرفته شده است و برخی دیگر تنها قابل استفاده برای کامپیوترهای شخصی می‌باشند.

حال که به طور کامل با سی پی یو core i7، ویژگی‌های آن و تفاوت بین core i7 و پردازنده‌های دیگر آشنا شدیم، به معرفی چند نمونه از بهترین این پردازنده‌ها در سال 2020 خواهیم پرداخت.

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-9700K :

  • تعداد هسته : 8 هسته‌ای
  • تعداد رشته : 8
  • فرکانس پایه در پردازنده : 3.6 گیگاهرتز
  • فرکانس پردازنده در حالت توربو : 4.9 گیگاهرتز
  • حافظه نهان سطح سه : 12 مگابایت
  • توان مصرفی (TDP) : 95 وات
  • حافظه قابل پشتیبانی : DDR4-2666

مزایا : سریع و دارای قابلیت اورکلاک – دارای 8 هسته فیزیکی – ارزش بیشتری نسبت به سطح بالاتر i9 برای انجام بازی دارد
معایب : تعداد کم رشته‌ها

درست است که انتخاب بین پردازنده‌های اینتل کار سختی است، اما شما کدام را انتخاب می‌کنید؟
به طور کلی اگر بخواهید اعمال مختلفی اعم از کارهای چند وظیفه‌ای، کارهای رسانه‌ای و بازی را انجام دهید، به طور حتم عملکرد فوق العاده پردازنده‌های Core i7 نسبت به i5 به چشم خواهد آمد. پردازنده اینتل i7-9700K جزو بهترین پردازنده‌های حال حاضر شرکت اینتل می‌باشد.
پردازنده Core i7-9700K با توان مصرفی 95 وات و فرکانس پایه 3.6 گیگاهرتز اجرا می‌شود و فرکانس آن در حالت توربو به 4.9 گیگاهرتز می‌رسد. K که در نام این مدل قرار دارد نشان دهنده این است که این سی پی یو بدون قفل بوده و می‌توان آن را به راحتی اورکلارک کرد تا حتی به سرعت بیشتری نیز رسید.
تمامی مشخصات گفته شده موجب می‌شود تا این پردازنده سرعت عالی را برای کامپیوترها فراهم نماید.  Core i7-9700K برای بیشتر اهداف مناسب عمل می‌کند و پردازنده‌های اینتل core i7 همیشه مورد توجه افرادی که به دنبال بهترین پردازنده‌ها بوده‌اند قرار گرفته است مخصوصا افرادی که بدون توجه به قیمت بالای تراشه‌ها به دنبال عملکرد بالای سیستم خود هستند.
ممکن است پردازنده  Core i9-9900KSبه عنوان پردازنده اصلی پرچمدار سی پی یوهای اینتل انتخاب شده باشد اما پردازنده Core i7-9700K بسیار قوی‌تر ظاهر شده است.
پردازنده‌های core i7 معمولا دارای مخاطبین سطح بالاتری نسبت به core i3 و core i5 هستند و به طبع پس از استفاده از پردازنده‌های جدیدتری همچون core i7 واقعا شگفت زده خواهند شد.
اینتل در گذشته پردازنده‌هایی با بودجه کمتر تولید می‌کرد اما این پردازنده جدید بسیار عالی ظاهر شده است و این مطلب را هم گیمرهای حرفه‌ای و هم افرادی که کارهای عملیاتی انجام می‌دهند قبول دارند.
اینتل Core i7-9700K پردازنده‌ای بسیار جالب است، پس از گذشت چندین سال این اولین بار است که یک تراشه Core i7 تعداد نخ زیادی ندارد اما عملکردی بسیار شگفت انگیز دارد که هنوز هم می‌تواند یک انتخاب عالی برای گیمرها باشد.

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-9700K :

 

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-8700K :

  • تعداد هسته : 6 هسته‌ای
  • تعداد رشته : 12
  • فرکانس پایه در پردازنده : 3.7 گیگاهرتز
  • فرکانس پردازنده در حالت توربو : 4.7 گیگاهرتز
  • حافظه نهان سطح سه : 12 مگابایت
  • توان مصرفی (TDP) : 95 وات
  • حافظه قابل پشتیبانی : DDR4-2666

مزایا : 6 هسته و 12 رشته – عملکرد بالا در بازی – دارای قیمتی کاملا معقولانه
معایب : دارای عملکردی مشابه با انتخاب‌های دیگر

اینتل با تولید پردازنده‌های قدرتمند در مقابل رقیب دیرینه خود شرکت ای ام دی توانست تراشه نسل هشت خود را با عنوان Core i7-8700K معرفی کند. این نخستین پردازنده اینتل بود که تعداد هسته اصلی در آن از 4 به 6 افزایش یافت و پردازنده‌ای 6 هسته‌ای است که ثابت می‌کند می‌تواند کارهای بیشتری را با تعداد هسته کمتر انجام دهد. پردازنده اینتل  i7-8700K بهترین سی پی یو جهت انجام بازی معرفی شده است.
امروزه پردازنده‌های مختلفی از شرکت اینتل و ای ام دی وجود دارد که دارای هسته‌ها و رشته‌های بیشتری هستند اما Core i7-8700K دارای عملکرد چشمگیر تک هسته‌ای است که هنوز هم آن را به گزینه‌ای سریع و با قیمتی مناسب تبدیل می‌کند مخصوصا اگر تمرکز شما بر روی انجام بازی باشد.
فرایند فراریسمانی به هریک از هسته‌ها این اجازه را می‌دهد تا به عنوان دو هسته مجازی کار نمایند و در مجموع دارای 6 هسته و 12 رشته پردازش می‌باشند و همین امر موجب می‌شود تا با اجرای همزمان چندین فعالیت بتوانید فرایندهای کارآمدتری را شاهد باشید.
Core i7-8700K به راحتی جزو بهترین پردازنده‌های سری Cafe Lake قرار گرفته است و دارای 6 هسته، 12 رشته و سرعتی بالاتر از برخی تراشه‌های ای ام دی رایزن است. این تراشه به سختی توانست رقیب خود را پشت سر گذاشته و با یک امتیاز مثبت، هزاران امتیاز دیگر را کسب نماید و نسبت به پردازنده‌های سری قبل خود پیشرفت خوبی داشته است.
فرکانس قدرتمند پایه برابر 3.7 گیگاهرتز است و این مقدار در حالت توربو به 4.7 گیگاهرتز افزایش پیدا می‌کند و در عین حال می‌تواند به اندازه کافی خنک بماند. تنظیمات این پردازنده را می‌توان به راحتی تغییر داد و سرعت آن را به 5 گیگاهرتز نیز رساند. در صورت داشتن گرافیک یکپارچه UHD Graphics 630 و جفت کردن آن با پردازنده Core i7-8700K می‌توان پتانسیل کاملی را از آن مشاهده نمود. همراه با GPU مناسب قادر خواهید بود تا بازی‌هایی با کیفیت بالای K4 را به سهولت و سرعت بالا و کیفیتی در قالب 1080 پیکسل انجام دهید.

 

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-8700K :

 

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-7700K :

  • تعداد هسته : 4 هسته‌ای
  • تعداد رشته : 8
  • فرکانس پایه در پردازنده : 4.2 گیگاهرتز
  • فرکانس پردازنده در حالت توربو : 4.5 گیگاهرتز
  • حافظه نهان سطح سه : 8 مگابایت
  • توان مصرفی (TDP) : 91 وات
  • حافظه قابل پشتیبانی : DDR4-2133/2400و  DDR3L-1333/1600

مزایا : فرکانس پایه 4.2 گیگاهرتز و حالت توربو 4.5 گیگاهرتز – عملکرد خوب و قیمت مناسب
معایب : دارای برخی گزینه‌های جدیدتر و سرعت بالاتر در انجام کارهای فرعی – تنها 4 هسته و 8 رشته دارد – داغ کردن تراشه

Core i7-7700K قدرتمندترین پردازنده نسل جدید دسکتاپ اینتل می‌باشد و جانشین مستقیم پردازنده i7-6700K است که سرعتی بالاتر و بهبود عملکرد گرافیکی و معماری کارآمدتری نسبت به سری قبل دارد. پردازنده اینتل i7-7700K بین گیمرها و کاربران عملیاتی جزو بهترین انتخاب شده است.
استفاده از این تراشه برای افرادی که به دنبال انجام کارهای چالش برانگیز در رایانه‌های شخصی خود هستند از جمله ویرایش تصاویر، فیلم و کارهای سه بعدی خواهد بود و می‌تواند بهترین عملکرد را در رابطه با GPU اختصاصی داشته باشد.
نسل هفتم تراشه‌های اینتل Core پیشرفت جزئی نسبت به پردازنده‌های نسل ششم داشته‌اند. از نظر تغییرات بدنه هیچ تغییر عمده‌ای بر روی این تراشه‌ها مشاهده نشده است و این تراشه‌های 14 نانومتری به عنوان تراشه‌های نسل پنجم و ششم تولید شده‌اند.
هرچه این فرایندها کوچکتر باشند پردازنده‌ها کارآمدتر و در نتیجه قدرتمندتر خواهند بود. در حالت کلی این پردازنده قدرتمندین تراشه در بازار با تمام ویژگی‌هایی است که از پردازنده‌های دسکتاپ انتظار خواهید داشت.
چه چیزی در این پردازنده جدید است؟ در ابتدایی‌ترین مورد سرعت پایه 4.2 گیگاهرتزی است که نسبت به سری قبل 0.2 گیگاهرتز افزایش داشته است، علاوه بر این سرعت در حالت توربو از 4.2 گیگاهرتز به 4.5 گیگاهرتز افزایش یافته و توان مصرفی نسبت به سری قبل بی‌تغییر بوده است. از آن جایی که این پردازنده گرم می‌شود در صورتی که بتوانید قدرت و دمای سیستم را متعادل نگه دارید می‌توانید سی پی یو را آنلاک کرده و با موفقیت آن را مدیریت کنید.
عملکرد گرافیکی نیز در این سری بهبود یافته است و با Intel HD Graphics 360 جایگزین سری قبلی که 530 بوده، شده است.
ممکن است که این محصول یک پردازنده 4 هسته‌ای باشد اما هنوز هم به طور یکسان در بین گیمرها و کاربران عملیاتی که خواهان یک سی پی یو قدرتمند هستند، پرچمدار است.
سرعت پایه در پردازنده و حالت توربو Core i7-7700K قدرت لازم را برای انجام بازی‌های سطح بالا و سایر کارها دارد. درست است که برای انجام بازی، گرافیک نسبت به سی پی یو نقش بیشتری دارد اما پردازنده Core i7-7700K به اندازه کافی سریع عمل می‌نماید که گیمرها را راضی نگه دارد.

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-7700K :

 

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-9800X :

  • تعداد هسته : 8 هسته‌ای
  • تعداد رشته : 16
  • فرکانس پایه در پردازنده : 3.8 گیگاهرتز
  • فرکانس پردازنده در حالت توربو : 4.4 گیگاهرتز
  • حافظه نهان سطح سه : 16.5 مگابایت
  • توان مصرفی (TDP) : 165 وات
  • حافظه قابل پشتیبانی : DDR4-2666

مزایا : عملکرد بالا با 8 هسته و 16 رشته – سرعت بالای تک هسته‌ای – دارای پخش کننده گرما به صورت لحیم شده برای کسب دمای خنک‌تر
معایب : قیمت – گرافیک یکپارچه ندارد

پردازنده Core i7-9800X را بهترین پردازنده برای سازندگان محتوا بیان نموده‌اند. این پردازنده دارای عملکرد بالا و متناسب برای دسکتاپ‌های رده بالا طراحی شده است. پردازده اینتل i7-9800X به عنوان بهترین پردازنده برای سازندگان محتوا معرفی شده است.
پردازنده Core i7-9800X برای اولین بار در اوایل نوامبر سال 2018 جهت خرید در دسترس عموم قرار گرفت. سری X گزینه‌های مختلفی را برای تعداد هسته‌ها از 8 هسته تا 18 هسته ارائه داده است. در این نسخه امکان اورکلارک نیز وجود داد و این کار باعث افزایش اجراها در زمینه دسکتاپ خواهد شد.
با پشتیبانی از 4 کانال در این پردازنده قادر خواهید بود سرعت فوق العاده سریعی را تجربه نماید. این پردازنده همچنین از حافظه Intel Optane SSD نیز پشتیبانی می‌کند.
در این سری اینتل نشان داد که چگونه عملکردهای پردازنده بهبود یافته است و به توسعه دهندگان بازی‌های ویدیویی کمک کرد تا صحنه‌های بازی را با سرعت چشمگیرتری به نمایش بگذارند.
پردازنده Core i7-9800X برای انجام مواردی همچون ویرایش ویدیو 4کی، رندر سه بعدی و جریان در بازی از همان قدرت پردازش و تعداد هسته‌های سری قبل بهره گرفته است. Core i7-9800X یکی از پردازنده‌های برتر سری X است که دارای عملکردی خلاقانه با قدرت بالا و برای دسکتاپ‌های رده بالا می‌باشد.
این پردازنده با داشتن 8 رشته و 16 نخ می‌تواند برنامه‌های چند وظیفه‌ای را پشتیبانی کند و این موضوع برای بسیاری از افراد ایده آل است. توان مصرفی 165 وات با مادربردهای X299 سازگاری دارد و از PCIe 4.4  پشتیبانی می‌کند و این امکان را به شما می‌دهد تا کارت‌های ویدیویی و سایر اجزا را با سرعت بالاتری وصل کنید.
پردازنده Core i7-9800X جهت انجام بازی دارای سرعت پایه 3.8 گیگاهرتز و در حالت توربو 4.4 گیگاهرتز است که نسبت به سری قبل افزایش یافته است. همچنین می‌توانید با استفاده از STIM به جای خمیر حرارتی در تراشه‌های قبلی به خنک‌تر شدن سی پی یو کمک کنید و فرصت‌های بیشتری را برای اورکلارک ارائه دهید.

 

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-9800X :

 

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-7820X :

  • تعداد هسته : 8 هسته‌ای
  • تعداد رشته : 16
  • فرکانس پایه در پردازنده : 3.6 گیگاهرتز
  • فرکانس پردازنده در حالت توربو : 4.3 گیگاهرتز
  • حافظه نهان L2 (L2 cache) : 8 مگابایت
  • حافظه نهان L3 (L3 cache) : 11 مگابایت
  • توان مصرفی (TDP) : 140 وات
  • حافظه قابل پشتیبانی : DDR4-2666

مزایا : عملکرد بالا با 8 هسته  و فراریسمانی – سرعت پایه 3.6 گیگاهرتز و حالت توروبو 4.3 گیگاهرتز
معایب : قیمت – وجود خمیر حرارتی که ممکن است فعالیت اورکلارک را محدود کند

پردازنده Core i7-7820X را به عنوان بهترین پردازنده برای سازندگان محتوا نام برده‌اند. این پردازنده جهت سهولت در استفاده برای عکاسان، ویرایشگران ویدیو و سایر سازندگان محتوا ساخته شده است. می‌توان گفت پردازنده اینتل i7-7820X بهترین پردازنده از نظر سازندگان محتوا، عکاسان و ویرایشگران ویدیو است.
پردازنده Core i7-7820X دارای فرکانس‌های بالا بوده و به جهت بارگذاری دیجیتالی از جمله پخش ویدیو 4کی گرفته تا فیلم 360 درجه و واقعیت مجازی را نیز ارائه می‌دهد.
به طور کلی پردازنده Core i7-7820X دارای 8 هسته و 16 رشته  و توان مصرفی 140 وات است و عملکرد چند منظوره و چند لایه‌ای را در سطوح بالاتر ارائه می‌دهد. این پردازنده مانند سایر تراشه‌های سری X با سوکت   LGA 2066و چیپست‌های رده بالا اینتل X299 کار می‌کند.
علاقه‌مندان به اورکلارک کردن Core i7-7820X باید بدانند که به دلیل استفاده از خمیر حرارتی به جای STIM که به صورت لحیم کاری شده می‌باشد دما می‌تواند پخش شود و در واقع نمی‌تواند به صورت بهینه عمل کند، با این وجود نرخ سرعت پایه این پردازنده 3.6 گیگاهرتز است و در حالت توربو به 4.3 گیگاهرتز می‌رسد و این مقدار می‌تواند برای انجام بیشتر بازی‌ها و برنامه‌های عملیاتی به اندازه کافی مناسب باشد، با این حال این پردازنده در حالت اورکلارک می‌تواند به 4.5 گیگاهرتز نیز برسد.
اینتل به طور رسمی عنوان نمود که این پردازنده از DDR4-2666 برای حافظه قابل پشتیبانی خود بهره می‌برد و دارای معماری 14 نانومتری است و از حافظه نهان L2  با 8 مگابایت و L3 با 11 مگابایت نیز پشتیبانی می‌کند.

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-7820X :

 

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-3770 :

  • تعداد هسته : 4 هسته‌ای
  • تعداد رشته : 8
  • فرکانس پایه در پردازنده : 3.4 گیگاهرتز
  • فرکانس پردازنده در حالت توربو : 3.9 گیگاهرتز
  • حافظه نهان سطح سه : 8 مگابایت
  • توان مصرفی (TDP) : 77 وات
  • حافظه قابل پشتیبانی : DDR3 1333/1600

مزایا : عملکرد 4 هسته‌ای – عملکرد فراریسمانی – ارزش خوب در برابر قیمت – دارای خنک کننده
معایب : برتری داشتن مدل‌های جدیدتر

پردازنده اینتل Core i7-3770 می‌تواند از نظر صرفه جویی در هزینه‌ها جزو بهترین‌ها باشد. بنابراین می‌توان گفت پردازنده اینتل i7-3770 بهترین انتخاب از نظر بودجه می‌باشد. این پردازنده بسیار قوی است و می‌تواند کارها را با سرعت بالایی به پایان برساند.
اگر به دنبال خرید سی پی یو با بودجه کم هستید و قصد صرفه جویی در هزینه‌های خود را دارید می‌توانید با خرید پردازنده Core i7-3770 خیال خود را از بابت هزینه‌های اضافی راحت کنید.
Core i7-3770 یک پردازنده دسکتاپ با 4 هسته است که برای اولین بار در ماه آپریل سال 2012 ارائه شد. این پردازنده دارای سوکت 1155 است و از معماری سری Ivy Bridge بهره می‌برد. در این سری تعداد رشته‌ها دو برابر هسته‌ها شده و در واقع دارای 8 رشته می‌باشد و 8 مگابایت حافظه نهان دارد. این پردازنده به صورت پیش فرض با 3.4 گیگاهرتز سرعت پایه کار می‌کند و بسته به حجم کاری می‌تواند تا 3.9 گیگاهرتز نیز افزایش یابد. این سی پی یو به صورت قفل شده است و به همین جهت پتانسیل اورکلارک را محدود می‌کند. پردازنده Core i7-3770 دارای 77 وات توان مصرفی است و برای یک کامپیوتر مدرن به راحتی قابل مصرف خواهد بود. پردازنده‌های Core i7-3770 می‌توانند برنامه‌های محاسباتی سنگین را  به خوبی اجرا نمایند و در این سری این قابلیت نسبت به نسخه پیشین افزایش یافته است.
چیپ تراشه نسل سوم، اولین موردی است که در فرایند قدیمی 22 نانومتری ساخته شده و از 4 هسته و 8 رشته در آن استفاده شده است. در حالی که هسته‌های این پردازنده با قدرت سی پی یوهای مدرن مطابقت ندارد اما باز هم دارای سرعت پایه پردازنده 3.4 گیگاهرتز و در حالت توربو 3.9 گیگاهرتز کار می‌کند.
تنها نسخه اینتل که به صورت قفل و به سختی آماده اورکلارک است Core i7-3770 می‌باشد اما از آن جایی که این مدل سی پی یو خود دارای خنک کننده می‌باشد و به گرافیک یکپارچه HD 4000  مجهز است اگر جهت انجام بازی‌های مدرن به GPU اختصاصی احتیاج داشتید می‌توانید آن را تهیه نمایید در غیر این صورت به کارت گرافیک احتیاجی پیدا نخواهید کرد.

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-3770 :

 

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-6950X :

  • تعداد هسته : 10 هسته‌ای
  • تعداد رشته : 20
  • فرکانس پایه در پردازنده : 3 گیگاهرتز
  • فرکانس پردازنده در حالت توربو : 3.5 گیگاهرتز
  • حافظه نهان سطح سه : 25 مگابایت
  • توان مصرفی (TDP) : 140 وات
  • حافظه قابل پشتیبانی : DDR3 2400/2133

مزایا : 10 هسته و 20 رشته – عملکرد عالی در ایجاد رسانه‌ها
معایب : گران قیمت – تا حدودی سرعت تک هسته پایین است

پردازنده Core i7-6950X قادر به رمزگذاری بر روی ویدیوهایی با حجم بالا، ارائه تصاویر سه بعدی و سایر فرایندهای چندین رشته‌ای است. در یک کلام می توان گفت پردازنده اینتل i7-6950X از نظر انجام فرایندهای چند رشته‌ای جزو بهترین ها می‌باشد.
Core i7-6950X یک پردازنده دسکتاپ با 10 هسته می‌باشد که در ماه می سال 2016 برای اولین بار ارائه شد. تعداد رشته‌ها به طور موثر در این سری 2 برابر شده است و به 20 رشته رسیده و دارای حافظه پنهان 25 مگابایت می‌باشد و به صورت پیش فرض با سرعت 3 گیگاهرتز کار می‌کند اما بسته به حجم کاری می‌تواند تا 3.5 گیگاهرتز نیز افزایش یابد. پردازنده Core i7-6950X با فناوری 14 نانومتری تولید شده و به صورت قفل شده می‌باشد که انجام اورکلارک را محدود می‌کند.
توان مصرفی 140 وات این پردازنده انرژی زیادی را مصرف می‌کند بنابراین قطعا به خنک کننده خوبی احتیاج خواهید داشت. این پردازنده گرافیک یکپارچه‌ای ندارد و باید کارت گرافیکی مجزایی را برای آن تهیه نمایید. امکان مجازی سازی سخت افزار در این پردازنده وجود دارد و عملکرد ماشین مجازی را بسیار بهبود می‌بخشد، همچنین به دلیل افزایش عملکرد این پردازنده می‌توان برنامه‌های سنگین را بر روی آن انجام داد.
وجود 10 هسته و 20 رشته در پردازنده Core i7-6950X توانسته است آن را به عنوان یک قدرت خارق العاده در رمزگذاری ویدیوهای حجیم، ارائه تصاویر سه بعدی و سایر فرایندهای چند رشته‌ای تبدیل کند.
حافظه پنهانی L3  این پردازنده 25 مگابایت می‌باشد و از فناوری PCIe 3.0 پشتیبانی می‌کند و دارای چهار کانال از رم DDR4-2400 می‌باشد. ممکن است برخی اوقات سرعت تک هسته‌ای این پردازنده کم باشد و به همین جهت افزایش تعداد هسته و اورکلارک شدن کمی مشکل به نظر برسد اما به دلیل سرعت پایه 3 گیگاهرتز و سرعت توربو 3.5 گیگاهرتز می‌توان بسیاری از عملیات مهم را به وسیله آن انجام داد.
زمانی که شما پردازنده Core i7-6950X را با یک کارت گرافیک مجزا جفت کنید می‌توانید به خوبی از انجام بازی نیز لذت ببرید.

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-6950X :

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-8086K :

  • تعداد هسته : 6 هسته‌ای
  • تعداد رشته : 12
  • فرکانس پایه در پردازنده : 4 گیگاهرتز
  • فرکانس پردازنده در حالت توربو : 5 گیگاهرتز
  • حافظه نهان سطح سه : 12 مگابایت
  • توان مصرفی (TDP) : 95 وات
  • حافظه قابل پشتیبانی : DDR4-2666

مزایا : سرعت پایه 5 گیگاهرتز – عملکرد 6 هسته‌ای و 12 رشته‌ای
معایب : قیمت بالا – تفاوت چندانی با پردازنده i7 – 8700 ندارد

Core i7-8086K یک پردازنده دسکتاپ 6 هسته‌ای است که در ماه جون سال 2018 ارائه شد. این پردازنده دارای 12 نخ  و 12 مگابایت حافظه پنهان است. به طور پیش فرض سرعت پایه در این سی پی یو 4 گیگاهرتز است و بسته به حجم کاری می‌تواند به 5 گیگاهرتز نیز برسد که همین امر موجب شده است تا موفقیت بسیاری کسب نماید. این پردازنده قابلیت اورکلارک را دارا می‌باشد و می‌توانید عملیات اورکلارک را به سادگی بر روی آن انجام دهید.
توان مصرفی این پردازنده 95 وات است و مقدار زیادی انرژی مصرف می‌کند و به همین جهت به خنک کننده‌ای مناسب احتیاج خواهد داشت. پردازنده Core i7-8086K ویژگی گرافیک یکپارچه را به وسیله UHD Graphics 630 فراهم می‌آورد.
امکان مجازی سازی نیز بر روی پردازنده Core i7-8086K وجود دارد و عملکرد ماشین مجازی را بهبود می‌بخشد و می‌توان به وسیله آن برنامه‌های محاسباتی سنگین را انجام داد.
این پردازنده با 6 هسته و 12 رشته به خودی خود به عنوان یک گزینه جذاب در دنیای واقعی عمل می‌کند. فرکانس سرعت پایه 4 گیگاهرتز است و حداکثر سرعت توربو به 5.5 گیگاهرتز می‌رسد. این تراشه اینتل می‌تواند این ادعا را ایجاد کند که این سری به طور کامل آنلاک شده است و می‌توان با اورکلاک کردن آن سریع‌تر نیز عمل کند.
پردازنده Core i7-8086K در واقع همان پردازنده Core i7-8700K است و دارای همان حافظه 12 مگابایت است و از رم DDR4-2666 پشتیبانی می‌کند و شامل گرافیک یکپارچه UHD Graphics 630 است. با توجه به تمامی موارد گفته شده هنوز هم می‌توان این سی پی یو را یک انتخاب عالی‌ عنوان نمود.

پردازنده مرکزی اینتل مدل Core i7-8086K :

جمع‌بندی

ما در این مقاله در خصوص 8 مورد از بهترین سی پی یوهای i7 که در سال 2020 معرفی شده‌اند توضیحاتی را خدمت شما ارائه نمودیم و در خصوص ویژگی‌ها و عملکرد هر یک از آنها صحبت نمودیم.
شرکت اینتل یکی از جمله قدرتمندترین سازندگان سی پی یو CPU برای گیمرها و افرادی که کارهای عملیاتی انجام می‌دهند می‌باشد و شما می‌توانید جهت خرید بهترین سی پی یو core i7 یکی از موارد گفته شده را که از جمله پرمصرف‌ترین پردازنده‌های i7  در حال حاضر می‌باشند را خریداری نمایید.
در صورتی که تجربه استفاده از هر یک از مدل‌های سی پی یو گفته شده را داشته‌اید می‌توانید تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.
همچنین می‌توانید با خواندن مقاله مربوط به راهنمایی خرید سی پی یو با بهترین پردازنده‌های حال حاضر دنیا آشنا شوید.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا